Korner presents: Hämärimmät kuvituskuvat, Photoshop Edition

Jokainen viestintään millään tavalla osallinen on varmasti joskus klikannut tiensä kuvitus- eli stockikuvien ihmeelliseen maailmaan. Oikein valitut – tai vielä parempaa, omalle yritykselle tuotetut ja räätälöidyt – kuvituskuvat ovat jumalallinen työkalu sisällöntuottajalle ja parhaimmillaan kultainen koukku sisältöfeedistä suoraan ostopolulle. Aina varastovalokuvista ei kuitenkaan löydy sitä oikeaa, vaan jotain ihan muuta.

Yhä suhteellisen uusi vuosi on mitä mainioin tapa lanseerata asioita, kuten terveellisiä elämätapoja ja hetken mielijohteesta keksittyjä palkintokategorioita. Ja koska epäonnistuimme jo ensimmäisessä, on aika jakaa glooriaa: kymmenen kunniamainintaa tiellemme osuneista stockikuvista, jotka ylittävät villeimmätkin kuvitelmasi.

Finalistit on poimittu siitä kunnianhimoisesta kuvakategoriasta, jossa uskotaan ennen kaikkea Photarin tajunnanräjäyttävään voimaan. Näistä kuvista löytyy dynaamisia tilanteita, geneerisiä ihmisiä, huikeaa symboliikkaa sekä tietenkin jännittäviä efektejä.

Mikä voisi mennä pieleen?

Hyvä kuva osaa kertoa ne kuuluisat tuhat sanaa, huono voi puolestaan jättää täysin sanattomaksi – ja taas toisaalta olla joskus niin huono, että se melkein toimii. 

Kuvittaisiko joku näistä seuraavan viraalihittisi?

Laura Syväniemi

Manageri

Kuvat Shutterstock

Laura Syväniemi